Til forsiden

54.198.86.72


Om Virus og spyware

 
Hvis din PC har fået virus
Hvordan fjernes virus
Hvordan fjernes adware
Hvordan fjernes spyware
Hvordan fjernes malware
Hvad er virus
Hvad er X-ware
 
Scan din PC
Herunder kan du scanne din PC for virus, spyware og trojans. Scanningerne er vejledende og finder nødvendigvis ikke alt, men det giver dig en fornemmelse for din PC's tilstand.

Scan for virus

Trendmicro Virusscanner
 

Scan for spyware

SuperAntiSpyware online scanner
Scan for Trojans
Windows trojanscan
 

Scan din sikkerhed

Active Security Monitor, scanner dit system og giver point alt efter hvordan det er sikret, 100 er bedst. Programmet er gratis og kommer med forklaringer på hvad du skal gøre for at komme i top.
Active Security Monitor
 

Software

Gratis Software

Få professionel hjælp

 

Professionel hjælp
Ekspres hjælp
Telefonsupport
Fjernsupport


PC Panik anbefaler
PC Panik anbefaler Norman viruskontrol. Det bedste vi har set. Hvorfor er Norman så god? Se artiklen.

 

 

Gratis programmer uden X-ware

 

Intet i denne verden er gratis! Og slet ikke på Internettet. Det passer nu ikke helt, for der findes faktisk nogle få programmer der der ikke indeholder X-ware. Kan man lide programmet, er der mulighed for at donere et beløb til de der har fremstillet det. Du skal dog passe meget på hvilke programmer du henter. Læs licensaftalerne, der står der nemlig ofte, at programmet indeholder software, som du skal acceptere for at bruge programmet, og det er her man får spyware m.m. installeret på sin PC.

Her finder du nogle få, men X-ware fri gratis programmer, der kan hjælpe dig med at sikre din PC mod X-ware og hackere.
Flere af programmerne findes også i en betalingsversion hvor flere funktioner er tilgængelige.

 

Programmer til Oprydning

Ccleaner

CCleaner er et af de bedste værktøjer til at rydde op i din Windows PC. Den beskytter dine personlige oplysninger online og gør din computer hurtigere og mere sikker. Den er nem at bruge, fylder ikke meget, er på Dansk og hurtigt at downloade.


Firewalls


Hent programmet her

Ikke alene findes ZoneAlarm som gratis firewall til private, den findes også i en professionel version til virksomheder.

ZoneLabs har mange udgaver af firewall med indbygget antivirus og meget meget mere.

Vi har prøvet den gratis firewall og været fuldt ud tilfredse.


Hent programmet her Sygate tilbyder også en gratis firewall til private og ligesom ZoneLabs har de også mange forskellige tilbud til små penge.
Vi har prøvet deres gratis firewall og været meget tilfredse.

Hent Outpost her Agnitum Outpost Firewall

Dette er en GRATIS firewall fra Agnitum der også har lavet Tauscan og Jammer.
Firmaet selv fortæller at den beskytte mod Cookies, Reklamer, E-mail viruses, Bagdøre Spyware, Crackers, og Adware.

Den har support for Plug-ins og har derfor udvidet funktionalitet.

Programmer i mod X-ware


Hent programmet her SpywareBlaster er et lille program der lægger sig i hukommelsen og bremser alle de ondsindede programmer den kender. Derfor er det vigtigt du opdatere den ofte. SpywareBlaster kan opdatere sig automatisk, men så koster den et mindre beløb.


Hent programmet her SpywareGuard fungere lige som SpywareBlaster. Den virker desværre ikke i alle styresystemer. Skulle det være tilfældet, så er den nem at fjerne og så kan du bruge SpywareBlaster i stedet.

SUPERAntispyware Pro
Bemærk! Lifetime licens

Klik og hent programmet til fri afprøvning

SUPERAntiSpywarePro er den mest grundige scanner på markedet. Vores Multi-Dimensionale Scanning og Process forhørs Teknologi vil finde spyware som andre produkter overser! SUPERAntiSpyware vil fjerne al Spyware, ikke kun de der er nemme at finde eller fjerne!

Ny Version 3.9 - Forbedret scanning, bedre opdagelse og mindre belastende på resurser, tillader den nemt at samarbejde med andre anti-spyware og anti-virus produkter!

Fjerner nemt mere end 100,000 trusler som SmitFraud, Vundo, WinFixer, SpyAxe, SpyFalcon, WinAntiVirus, AntiVermins og tusinder andre!

Du kan frit afprøve programmet i 14 dage, og du får ikke besvær med at afinstallere det igen, hvis ikke du ønsker at købe det.

Programmet koster Kr. 395,- for en fornyelsesfri licens og kan købes hos PC Panik. Læs mere eller køb her.


Hent programmet her
Spybot S&D er et must! Den lukker for X-ware den kender samt en masse hjemmesider, der er kendt for at indeholde X-ware. Det er vigtigt at hente opdateringer ofte, så også de sidste nye kendte trusler kommer på definitionslisten. I Spybot kan du vælge Dansk under sprog. Spybot kan skanne hele PC'en for spyware og den finder endda en hel det malware også. Brug den ofte.

Hent programmet her
Ad-Aware er også et must, den kan skanne hele systemet for adware. Lige som Spybot er det vigtigt at du holder den opdateret, så også de sidste nye trusler kan findes. Programmet findes også i en version der koster en smule, men så kan den til gengæld også noget mere.

 

Scan dit systems sikkerhedstilstand

 

Active Security Monitor er et lille program, der scanner dit systems sikkerhedsopsætning. Det giver point efter hvor sikkert det er sat op, 100 er bedst. Opnår du ikke de 100 point, så fortæller Active Security Monitor hvad du skal gøre for at opnå det bedste resultat og dermed er sikret bedst muligt mod ondsindede programmer m.fl.

Hent programmet nu og få sikkerheden i top.

 Security Suite

Læs mere om Norman

PC Panik tilbyder Norman Security Suite F.eks. med 3 års licens til 3 maskiner.
Priser fra Kr. 475,-
UDSOLGT!

Meget seriøst konakt